Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske känns det så här....


EFTER SOMMAREN.....

Efter sommaren
med alla måsten
tar nu hösten vid....

Stranden där
massor av människor
i somras tillbringade
sin tid....

har åter igen en underbar
tystnad och stillhet
fått...

EFTER SOMMAREN
som gått...

Kan man sitta vid
vattnet och dess
lugna strand...

fundera på om
tranor och flyttfåglar
kommit fram till ett
varmare land....

EFTER SOMMAREN
får snart naturen ta igen sig....
precis som dig och mig.... Sajo 061018




Fri vers av sajo
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-10-18 23:06



Bookmark and Share


    Manuela
Fint!Naturen har tagit sin vändpunkt och förvandlat sommar till höst.
Underbart att stillheten har återvänt.Jag gillade din dikt mycket:)kram
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo