Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmisk överstegsfint

Med sitt mjuka leende
dolt i hennes lödande ögon
kysste hon försiktigt hans själ
medan ödet långsamt tystnade
i sin färd mot nästa våning.

I stumma ord möttes de
tillfälligt på väg
mot samma meningsbyggnation.
Och ställning på ställning rasade
ackompanjerad av livets mening:
den kedjelösa kärleken.
Nu var det plötsligt ingen lek längre
men spelet fortsatte
i takt med kedjornas vassa rasslande
mot det gråa golvet
när fjättrarna, en efter en, kapitulerade
mot den svindlande viktlösheten.




Fri vers av Mattias Refsnes
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-19 14:59



Bookmark and Share


    yohann
en underbar titel!!
du har ett en egen stil och dina formuleringar är mycket bra
"meningsbyggnation" är ett snyggt ord som jag aldrig hört tidigare
din text osar av kärlek och jag hoppas att jag får läsa mycket mer ifrån din penna
2006-10-19

    barr
Oj, så vackert!
Dina ord verkar vara menade för varandra!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Refsnes