Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förintande fördomar

framåt skrider själen på stigar av stoft
driften gjord av dåtid, och dansande drömmar
flyendes till framtid formad av den finaste doft
som så säkert skulle stanna i samtliga sömmar
men viljan att vara, att verka, att våga
förintas av fördomar i främlingars famn
rädsla råder bakom rikets ridåer
när det närmas av okända namn












Fri vers av ichigo
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-10-19 18:00



Bookmark and Share


    Frida
Bra skrivet jonna :D
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

ichigo

Senast publicerade
förintande fördomar
tid
* Se alla