Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min skoldag idag var rätt motig. Såhär känner jag nu, och jag tänker på en låt med Bruce Springsteen som går \"everything dies, baby it´s a fact\"


Allt dör, faktum är det

Har du nånsin sett en film?
Så full av kärlek
Har den fått dig att tro?
Har de frågat dig
Om du tror att det varar för alltid?
Du vill ju vara glad
\"Klart det gör\"

Men fråga inte mig
Jag är negativ som fan
Sägs det
\"Inget är för alltid\"
Frågar du vad jag menar?
\"Allting dör ju, det är sanning\"
Jag vet ju inget annat
Vill vända mig från
Alla idioter

Men allt dör.




Fri vers av LimeDominikanen
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-10-19 21:05



Bookmark and Share


  Trafikstop
Precis vad du sa till mig idag, precis som du känner idag och det blir bara så jävla starkt liksom!
BRA!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

LimeDominikanen
LimeDominikanen