Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda Världen

Lilla pojke
Var inte rädd
Mannen med geväret
kommer inte skada dig
även om han skulle försöka
Jag kommer stoppa honom
med min egen kropp om det så behövs
Kulan kommer inte
träffa dig
Lova, säger du
Hur ska jag kunna lova
När jag inte ens är där

Lilla flicka
Gråt inte
Du är hungrig
jag vet
och du fryser
Jag ska ge dig mat och kläder
Ge dig mitt hem
Allt jag äger
är också ditt
Lova, säger du
Hur ska jag kunna lova
När jag inte ens är där




Fri vers av Trollunge
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-10-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollunge