Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Ett litet rum med stora utsikter

Jag blev så trött
på allt som sades

Allt var bara menat
att göra ont

Och det kändes verkligen
du kan väl se allas sår?

Varje gång du kliver in i ett rum
ett nytt rum med nya obekanta människor
fylls du av ett behov av bekräftelse
du tar den enkla vägen
du blir ingen och allas vän
och du nöjer dej
fast du vet att du inte borde

Ingen i rummet här
är någons vän

I det här rummet är vi alla lika
fastän ingen egentligen vill




Fri vers av magnos
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-10-20 16:35



Bookmark and Share


    Camillaa
gripande vackert
(/ C ä
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

magnos