Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar väl om kärlek på olika villkor, utnyttjande..


med blicken full av alkohol...

Med blicken full av alkohol,
med blicken full av åtrå
läger du mig ned.
Jag låter dig vila vid mitt bröst,
jag låter dina händer röra vid mig
tills solen slickar mina öppna sår.

Då lyser plötsligt avsmaken i dina ögon,
då lyser tillfredsställelsens bitterljuva sötma om dig.
Jag springer på bara ben från dig,
jag flyr i all hast från ditt bo
nu är jag fri tills du behöver mig igen.
Och allt som finns kvar är doften du lämnade på min tröja.




Fri vers av annazona
Läst 701 gånger
Publicerad 2006-10-21 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där har Du verkligen fångat en känsla!!
2006-10-26

    Imagine
Jag ser scenariot framför mig och den olyckliga som låter någon vila sig mot bröstet. Sorglig, eftertänksam och samtidigt så otroligt stark och på.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona