Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med kärlek



Det var det där
med hur kärleken
fick oss att glömma livet
Hur dina armar
skyddade mig från slagen
och dina läppar
torkade tårarna

Den kärleken
som skulle vara för evigt
Hur livet smärtfritt
skulle passera förbi
En saga med
gemensamt slut

Det var det där
med hur känslan kom
av att dina armar
inte höll mig lika hårt
att tårarna rann
utan att du såg

Det var det där
med hur dagen kom
då vi inte längre skulle
bli gammla tillsammans




Fri vers av Sländan
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-22 19:02



Bookmark and Share


  Pontus W.U
usch... den där träffar likt kniven. fick en tårklump i halsen. slutet var nog jobbigast. den bokmärker jag!
2007-08-05

    M
ryser
2007-03-06

  annazona
sista strofen skär rätt in i hjärtat, fantastiskt!
2006-10-21

  Christian_H
Väldigt vackert skrivet
Vemod.
Enkel men väldigt bra beskriven.
Smärtar att läsa. Framkallar kårar.
Den berör verkligen.
2006-10-17

  sofiavishet
otroligt fint.. Kan inte hålla tårarna tillbaka..
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan