Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen bort




tänder eld på dina händer
fångar aska att stänga in glömma bort
måla svarta kors över hjärtat
och det kommer att bli en kall sommar för
du finns men inte här



¤



det liknade kärlek och
det liknade sorg och en gråt som kväver ord
och jag har sparat dom alla
för att aldrig glömma



¤



tvinnar ådror röker hål i huden och
dricker tankar på flykt
dom kommer alltid tillbaka till dig
och vi vinner aldrig



¤



jag vet att du finns och jag vet hur du smakar
och jag vet att
jag vet ingenting men det gör ont
det gör ont



¤



bränner syrener skjuter ner svalor
och du blir aldrig hel igen
jag målar svarta kors över ditt hjärta
död för mig




Fri vers av Sländan
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 22:20



Bookmark and Share


    streh
älskar den här. du skapar en otrolig känsla. jag vet att det gör ont.
2009-08-16

    ej medlem längre
Det var väldigt läsvärt, och du har ställt upp texten på ett sätt så att det blev intressant och läsa. Jättebra läsning.
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan