Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
so much time can not repare


En dag




det finns händelser i livet som tiden aldrig kan läka
det finns sorger i dina ögon som aldrig tar slut



jag ska skriva en saga över tider över händelser över sorger
det blir min saga du blir min saga
en dag ska jag skriva den i dina händer och de kommer inte att blöda av vassa kanter och brustna löften och en dag ska jag säga det du vill höra och jag ska visa dig världen bakom de blå och en dag ska jag berätta sagan som den är en dag



det finns sorger som aldrig tar slut och en dag ska jag berätta för dig om dem




Fri vers av Sländan
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 21:08



Bookmark and Share


  tova nilsson
du skriver så himla bra verkligen
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan