Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

bedjande om nåd
medan slaget avnjutes
Blodet avskräcker
det är inte jag som
måste leva så men
det avnjutes som ett
glas rött vin
slag efter slag
avnjutes
som att återse en
gammal vän
det finns hopp om
att blodet renar

det är inte mina
händer som fläckas
men det är jag som dör




Fri vers av choralone
Läst 275 gånger
Publicerad 2004-12-03 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone