Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken skär djupa sår.



Kärleken skär djupa sår, när det inte går.När kärleksvindarna snabbt smeker min kind och sen försvinner bort från mej igen.

Kärleken skär djupa sår, när det inte går.När den älskade snabbt går förbi men lika snabbt vänder sej bort.

Kärleken skär djupa sår, när det inte går.När man nästan nåt fram till den man älskar också komemr det nåt emellan.då brister allt.




Kärleken skär djupa sår.







Fri vers av Novemberflickan
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-10-21 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan