Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig en sekund av evighet eller ge mig mer


gemigensekundavevighetellergemigmer

Jag var aldrig riktigt som Romeo
och Julia liknade inte dig när du låg och sov
Nej.. du är allt jag inte förstår mig på
men låt gå ändå.. Får jag lov?

låt oss hålla om varann hårt till någon ballad
om du blir cecilia lind blir fredrik åkare jag
en dröm för vacker att drömma
och nyp mig i armen så dör jag.. innan allt faller i glömska

Stunden är laddad.. en sekund av evighet
är allt jag äger och jag vill ge dig det
med en kyss som kortsluter solsystemet
förenar vi varandras olikheter
och växer oss starka tillsammans
du och jag.. långt bortom alla dom andra

en stund på jorden, blott en sekund av evighet
är vår tid tillsammans så låt oss leva det
vi söker inombords, det ger oss mer
än det vi ser, och vi låter handlingarna
existera av omsorg och kärlek för det
du gör kommer tillbaka
i tusenfalt någon gång du minst anar

så ta vara på det
för ditt inre är det enda ingen någonsin kan ta ifrån dig
och det som gör dig till den vackraste
som finns för allt jag ser

att leva livet hela tiden i ett nu
en stund på jorden
och se hur en sekund av evighet bara sinar ut




Fri vers av angelus
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-10-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angelus