Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zebraflicka

Varför skär du zebraflicka?
Är inte ränderna på dina armar tillräckligt?
Varför gråter du zebraflicka?
Är inte ditt hjärta redan en uttorkad svamp?

Demonerna dansar på dina axlar, zebraflicka.
Ja, deras skratt ekar i ditt ödsliga huvud.
För du är deras leksak, zebraflicka.
Dags att vakna upp till verkligheten.

Gillar du inte vad du ser, zebraflicka?
Men förstår du inte att
du lever i det helvete du har skapat.
Du ville att alla skulle se dig, zebraflicka.

Men gissa vad.
Du är sedd.
Du är zebraflickan med ränder som bara blir fler.
Är du nöjd med vad du har blivit?




Fri vers av Zebraflicka
Läst 1268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-21 23:45



Bookmark and Share


  To
Oj! Finner inga ord.

Mycker väl skrivet!
2008-01-10

    crapcat
starkt skrivet
det berör
2007-12-16

    Klick_
Otroligt bra! Lite läskig,
men hur bra som helst!
2006-11-12

    eva m h
Den är fruktansvärt bra!
2006-11-10

  Bloody_doll
Men guuuud vad du skriver bra. Det måste vara olagligt att skriva så bra. Du skriver verkligen så fint, och så sant.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Zebraflicka
Zebraflicka