Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror den talar för sigsjälv.


Så fucking jävla ensam.

Och Du säger gång på gång att det finns inget viktigare än du i mitt liv,

och ändå, och ändå, sitter jag här så jävla fucking ensam,

för Du har andra saker att göra.

Så ringer Du någon gång på kvällen, vi pratar om ingenting,

Sen hör jag röster i bakgrunden och Du måste gå,

och så blir jag sådär fucking jävla ensam igen.



Det spelar ingen roll då, spelar ingen roll att jag är allt,

för jag känner mig som inget,

och Älskling jag ska skita i alkoholförbudet,

jag ska supa mig redlöst full,

bara för att glömma, glömma att jag är ensam,

att jag är så fucking jävla ensam.



Ryter Morissey ur högtalarna, \"you have killed me\"

och jag ritar blod bilder på mina armar,

det spelar ingen roll, de är läkta när vi ses igen,

de är läkta för Du är där, och jag är här,

med mina hyvlar och mitt blod, i små pölar på golvet.

jag sitter här och väntar på inget alls,

bara jag,

så fucking jävla ensam.




Fri vers av annazona
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker du skriver väldigt bra.
Ta hand om Dig!
2006-10-27

    Imagine
Mörk, rätt hopplös dikt som beskriver en känsla väldigt bra. Jag ryser när jag läser den, du berör verkligen. Bra struktur, lättläst och lätt att förstå. Den får en femma.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona