Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina trosor på någon annans golv


men jag har köpt mina trosor själv
och får därför faktiskt
lämna dom precis var jag vill




Fri vers av P.J
Läst 637 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-22 17:40



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Suverän vändning
2006-10-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha, den var bra!
2006-10-22

  Agnes
*ha ha*... underbar liten pärla!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J