Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker man inte talar om

Kommer du ihåg?
den kvällen du söp mig full på vin,
söp mig full med vackra ord och smicker,


Kommer du ihåg?
den kvällen jag var så full att jag bara log,
ramlade av stolen där jag satt.


Kommer du ihåg?
den kvällen du drog av mig trosorna
och hur allt som rann ur mig var blod.


Kommer du ihåg?
den natten när jag bara grät
du tryckte in mig i väggen med din stora kropp.


Kommer du ihåg?
den morgonen när du låste upp dörren
jag tog mina saker och sprang





Fri vers av annazona
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-22 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var tur att Du sprang iväg!
Gör det igen om det behövs.
Det finns så mycket fint i livet
och allt det är Du värd.
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona