Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku VII

känner ett gott gry

det biter nog strax tag i


den här morgonen




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 103 gånger
Publicerad 2006-10-23 06:16



Bookmark and Share


  eatinginside
En av de mest speciella haikus jag läst. Mycket bra!
2006-10-23

  Howlit
Snyggt...

Än så länge har vi inga "bitiga" mornar här nere... men nog är vi på väg dit alltid.

Ha en go morron och dag.

/Mija
2006-10-23

  Per Rydberg
En riktig morgonkänsla som du förmedlar!
Gillar den!
2006-10-23

  Hans w-art Westlund VIP
trodet... ja jag ska då gå och sätta på kaffe nu så..
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga