Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar inte orden


En saga om barnet som
blev kvinna
och hur modern stilla såg på

för när fadern hade lämnat dem
visste ingen
hur fel det kunde gå

lillasyster är snart vuxen
hennes bror blir snart en far
och i mitten sitter flickan

och undrar hur
var
när
det blivit som det är

Hennes Romeo har somnat in
hon såg en manlig räddning
i hans famn

men som i alla sagor
är prinsen inte sann

Alla har vi vandrat genom taggtråd
men barnet i henne blöder än
hon hittar inte
vägen hem

hon hittar inte
hem igen

För mor kan bara sörja
det far tog med och sprang
och syster och bror kan bara hoppas
att flickan
jag
kan ro sin båt iland




Fri vers av P.J
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-10-23 15:03



Bookmark and Share


  Masken
Jag tror du hittade alla ord du behövde här iallafall!
Väldigt vackert Tack!
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J