Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rustningsblus

du dök in i mitt liv
slet av mig skjortan
och krävde att få dess innehåll
ville med alla medel syna sömmarna
trots att mitt bröst värkte
och mitt huvud sprängde
själv kunde jag ej ens öppna
en knapp
på din rustningsblus
inte ens ett uns
blottade du bringan
ty det kunde jag ej leva med
ty där var det dömt
så kan man ej leva




Fri vers av choralone
Läst 256 gånger
Publicerad 2004-12-04 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone