Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
går vidare


apropå det här med tid

när din tid tog slut
började min gå lite långsammare
till synes utan slut överhuvudtaget

för att du ska förstå:
om jag tar fem andetag på 10 sekunder
känns det som om jag håller andan i 30

det här är bara när jag tänker på dej
i övrigt tog ju sommaren slut
och hösten kom som brukligt är
och jag andas än
annars hade jag ju aldrig vetat det




Fri vers av magnos
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-10-23 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos