Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L02, Whale

I valet och kvalet med bröstet som malet
Kött och talet som stakar, säger emot
Och galet kär, men kall för avstånd
varar, vakar, vaknar jag.




Fri vers av knegolf
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-23 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf