Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en ostbåge

 

 

Läkarna har bara inte insett det än




Övriga genrer av acceleration
Läst 669 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-23 18:55



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Hahaha. . . Bågnar av skratt!!! =)))
Fyndigt värre!!!
*APPLÅD*

****************************
2007-11-04

    anakin
*skratt*

värdelösa läkare... ;)
2007-04-22

    Cammo
Jag verkligen ÄLSKAR den här. Så helt klockren!
2006-11-05

    narcoleptic
hahahaha heeeel mysig
2006-10-24

  Micael Axelsson
*skrattar högt och ljudligt* Underbart! Så glädjande befriande sagt...
Muahaah vänta bara tills de upptäcker det!
2006-10-24

    Lilja
underbart leendeframkallande (:
2006-10-23

  Lithia
Underbar!!!
2006-10-23

  Cattastropher
du e la goo, du ;-)
heee! jag trodde du va ett CHIPS som kommit fel...
men det visar sig väl i slutändan...;-D
2006-10-23

  yoyyo
hehe bra :P
2006-10-23

    Camillaa
haha, rolig :)
/ C *
2006-10-23

  Gunwale VIP
Jag tror att de håller masken för att de har sitt jobb att sköta. De väljer att se dig som människa, eftersom en ostbåge inte kan betala för sig.
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

acceleration