Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ja som synes är det fråga om en romans...


Martin

Kom, kom hit och öppna mej
Öppna mej och läs mej som en bok
Tyd mina signaler
Och underbara man tyd dem rätt
Förstår du vad jag vill säga?
Kan du läsa mina tankar?
Ta mina ord och formulera dem du
För jag, jag är alldeles för svag

Kom, kom hit och rör vid mej
Rör vid mej och läs mej som en karta
Navigera på min kropp
Och underbara man, navigera rätt
Förstår du vad jag vill göra?
Kan du läsa mitt hjärta?
Ta min kropp och behandla den du
För jag, jag är alldeles för rädd

Kom, kom hit och älska mej
Älska mej och läs mej inifrån ut
Läs av mitt diagram
Och underbara man, läs mej rätt
Förstår du vad jag vill veta?
Kan du läsa min kropp?
Ta mitt huvud och läs högt ur mej du
För jag, jag är alldeles för blind

Kom, kom hit och lyssna på mej
Lyssna på mej och spela mina noter
Spela fram min melodi
Och underbara man, spela rätt
Förstår du vad jag vill sjunga?
Kan du tolka min text?
Ta mina noter och spela för mej du
För jag, jag är alldeles för blyg.

Kom, kom hit så ska jag älska dej
Jag älska dej över allt på jorden
Älska dej till lycka
Och underbara man, min lycka är din
Förstår du vad vi kunde ha?
Kan du se vad jag ser?
Kom, kom hit ska jag älska dej nu
För jag, och du, är alldeles rätt.




Fri vers av Indica
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-10-23 21:36



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Låtom oss hoppas att denna gåva
blir en sanning... det är den väl värd.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Indica
Indica