Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter i min kropp.

Knarr under sko.
Halt under häl.
Näshår klibbar ihop när man andas.
Fetlår blir som i en köttdisk vid jul.
Skäggstubb skava illmarigt mot konstmateriella byxor.
På sotsvart frans landa snövit flinga.
Röka cigg med lovikka- vante kräver övning.
Fingrar blir istapp.
Hjärna blir smoothie.

Jag tror det är vinter i min kropp.




Fri vers av Indica
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:08



Bookmark and Share


  joan
på sotsvart frans landa snövit flinga

(ville bara testa skriva samma underbara mening;)
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Indica
Indica