Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen

Mannen -
Med skinjackan och ciggen
som offrades -
lammet.
och offrade lammet.
Fadern till modern, systern till broder, mannen till fasterns man´s - lamm.
Han sa för våra synder och skulder och problem och knark och snabba cyklar med motorer så sa han inte utan sjöng...
På den tiden,
den tiden då man pratade och pratade
man pratade så jävla mycket
ALLA pratade så jävla mycket då.
om fadern, om sonen, om modern, och om brodern, och sjukdomar, och svälten, om haven,
och om knarket, om honom och om kriget
och dom sa att han sjöng, om kriget, som dom sa, att de va, dom som hade rätt som h a d e rätt, fast väl andra sa va fel.

Då skulle man vart med.

man hade lagt sig i rabbatten och hållt med...




Fri vers av Dick Martinsson
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-24 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Martinsson