Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var min trygghet

Krama mig!
Viska lågt och
berätta för mig
hur du älskar mig.

Jaga bort skräcken
ur mina ögon,
resterna från dagen.

Håll om mig och
låt mig få veta
att oron är obefogad.
Jag finns!




Fri vers av DeadTomorrow
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-10-24 14:12



Bookmark and Share


  Thurizas
fint! helt kanon..du kan verkligen förmedla känslan från det skrivna ordet..
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

DeadTomorrow
DeadTomorrow