Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötet med min pojkvän för 1 ½ år sen hjälpte mig upp ur hålet en bit


tillsammans


din hårda manlighet
genomborrar
min dyblöta själ
når mitt innersta
sår frön
som gror ett hopp

du lurar min sorg
till att gå i förbund
med pojken
inom dig
tillsammans lämnar de oss

vi reser våran väg
till bättre tider
bland doftande plastblommor
som aldrig dör

tillsammans i all evighet




Fri vers av Blekfet
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-10-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet