Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av dig tar livet av mig. När jag är med dig bråkar vi massor. Men jag bråkar hellre med dig, än älskar någon annan.


Sommarkärlek

Kom, dansa med mig i midsommarregn.
Kom, drick med mig ur livets krus.
Kom, älska med mig under stjärnorna.
Kom, lev med mig tills livet är slut.
Kom, var hos mig trots solen gått ner.
Kom, lägg din kind mot min under jord.
Kom, sov med mig i evighet.
Kom, ligg intill mig under månsken och mull...




Fri vers av Blekfet
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-07-10 17:55



Bookmark and Share


  Hermonius
Denna var väldigt vacker och...inbjudande faktiskt :). Låter inte alls fel att ligga och vila under månsken och mull...

Mycket bra! JAg gillar ditt målande språk.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet