Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våga kolla lite närmre, och tänk efter


vackert virus

har du sett en blomma gråta?
jag har kommit nära
byggt upp ett förtroende

då visade den
sitt rätta jag
berättade allting
sminkade av sig

den längtar efter vintern
har svårt att andas
världen den lever i

den är sjuk
viruset äter den innifrån
använder utsidan som skydd

skrämmer bort
eventuella frågor




Fri vers av Blekfet
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-10-24 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet