Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vardag ser alltid likadan ut


Perspektiv

ett ändlöst hörn
ser skorna passera förbi
plexiskivan skiljer
era fejkansikten
från min likgiltiga
ärlighet

ett vackert universum
strirrar plågsamt
ner på en sabbad värld
vi utrotar
oss själva

just go on...

du är inget annat
än den tatuerade
röda fläcken
du fick vid födseln

ett leende
är mer än lycka
ni tror jag skrattar
åt era skämt

era värdelösa berättelser
jag hånar er
hånar er för det
ni inte ser




Fri vers av Blekfet
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-10-24 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet