Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår rymd

vi har kommit till tidens ände
här tar det tydligen slut
jag vippar på kanten
är jorden platt?
är allt svart och vitt?
jag sneglar bakåt och
på andra sidan står du
och vippar på kanten
vi väger fram och tillbaka
vem ska hoppa först?
vem vågar ge sig av?
ut i den stora rymd
där det okända finns
med förhoppning om det goda
en hand att hålla i
kan vi behöva
för att inte irra bort




Fri vers av choralone
Läst 314 gånger
Publicerad 2004-12-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone