Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära inpå

Fan vad du är vacker,

jag betraktar dig på håll,

ser när du drar handen genom ditt svenssontunna blonda hår,

ser hur din perfekta tandrad glittrar när du fyrar av ett skratt.



Du är så förbjuden för mig,

min drömflicka du är totalt förbjuden för mig,

jag tänker inte så, jag ser inte sånt, jag är inte så,

och när din hand nuddade mitt ben flög jag i luften.



Det kan inte vara sant,

det får inte vara så,

men när jag tänker på din hand, då skakar jag ändå,

min hjärna gjuter små små bilder av oss två.





Du är inte! Du är inte!

Du finns inte! Du finns inte!




& ändå, ändå, ryser min ryggrad när jag hör ditt namn,

letar sig svettpärlor längs mina lår,





Du finns! Du finns!

Du är! Du är!






Du är i allra högsta grad!






Fri vers av annazona
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-10-24 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona