Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett slut


Snittet

Med ett skarpt snitt skars tråden av
Oåterkalleligen
Ett andetag
Det sista
Sedan var det över
Så rakt på sak
Så definitivt
Så slut

Orden jag ville säga
Fann ingen mottagare
For runt i mitt huvud
I min kropp
Hittade inte ut




Fri vers av AnnaLenaC
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-10-26 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLenaC
AnnaLenaC