Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1

Med ohandskad hand
En skovel hastigt gripes

Får äntligen jobb




Bunden vers (Haiku) av AnnaLenaC
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-04 10:10



Bookmark and Share


    Camillaa
Graaattiiis :)
lite små fräck text =)
/ C *
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AnnaLenaC
AnnaLenaC