Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde

Jag ligger övergiven i en rännsten
men jag är åtminstone ensam




Övriga genrer av Kristian Horn
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-10-26 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn