Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beväpnad

kastanjeorkestern
spelar trumma på marken

lärkqvarteten sjunger
oss alla ut i krig

Balletdansösen
står på tå i gräset

sporadiska rörelser
i en helig helhet

Parkbänksteatern
jonglerar svalor i vinden

Skattkammarträden
dalar skuggor ner mot praken

Solskensdroppar skjuter pilar
ner i dalen

Nu är det krig i min trädgård

(det mörka mot det onda)




Fri vers av Kristian Horn
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn