Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1874-

Jag svär
jag kommer aldrig
föråda henne
Miss X (specifik)
dess hedniska natur
I, och, nu
jag kommer
alltid
enligt
Gud
att bedra
alska någon annan
Miss X
Dess dova tonner
sluter sig kring mig,
jag faller i dvala, musiken tystnar
Av dessa 12 är jag den sista




Fri vers av Kristian Horn
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-03-14 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn