Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan man blanda japansk skaldekonst med lite nordisk mytologi..


Haiku VIII

Ask och Emblas löv

avklädda utan genans


under Yggdrasil




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-10-27 10:31



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra gjort, att få in både mytologihänvisningar och en vits i denna budna form. Gillar mytologi, så den här myser jag av.
2006-10-28

  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward!

Det kan du absolut! Hälsar vännen Fredrik
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga