Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig


Dina blåa ögon är som havets djup

De speglar så klart och tydligt

din stjäl.


När jag för första gången såg i dem

allt jag förstådd.


Att du skulle bli en god och stark människa

det visade du mycket snabbt.


Du är min stolthet

Du är min allt.












Fri vers av sunshine1
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-10-27 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine1

Senast publicerade
Livet
Till Dig
* Se alla