Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunga

Minns du när våra hjärtan sved
men vi hade alltid någon att prata med
Vart tog de vackra tankarna vägen
Flög de upp i himlen?
för att disappear?


Minns du torget
när våra tungor hade varann
att leka med
Minns du lekplatsen
där vi inte fick nog
av varann

Minns du trähjärtat
som jag gav
du blev så glad
och dina stjärnögon lyste så klart

Kan vi hitta lyckan igen?




Fri vers av Halloway
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-10-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway