Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirrad


förundrad
förtrollad
förälskad
försvårad
förlorad



förvirrad




Fri vers av fisen
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-10-29 12:25



Bookmark and Share


  Bissen
Jaaa!
Dessa små ord säger så mkt, du har verkligen fått allt på rätt plats!
2007-01-22

  Lithia
Åh, wow, så himla snyggt det här!! Sjukt bra beskrivet, och jag bara måste bokmärka!
2006-12-01

  blåljus
den var annorlunda o skön.
beskriver ett förvirrat tillstånd väldigt bra:)
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

fisen