Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nöjd och stillsam fundering över framtidens överraskningar


ler med munnen
ögonen visar en blandning av ro och sorg

vad som väntar bakom hörnet vet jag inget om
men just nu, för omväxlings skull, är jag inte intresserad
inte särskilt intresserad
av framtiden

nej, idag känner jag för att leva i nuet
idag får oron ledig dag
ångesten är på semester
paniken är på tjänsteresa

- - - - - - - - - - -

om gud vet, eller ödet kanske
spelar ingen roll

vad jag vet
betyder inte mycket

- - - - - - - - - - -

berlinmuren var tjock
men den hade en spricka
floden är bred
men det finns en strömfri del
det är svårt
men aldrig omöjligt

- - - - - - - - - - -

vad gud vill, eller ödet kanske
spelar ingen roll

vad jag vill
betyder allt




Fri vers av fisen
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 21:38



Bookmark and Share


  Bissen
ja...så sant...!
2008-04-14

  blåljus
fan vad fiiin! där fick du verkligen till det!! mkt behaglig och smittande känsla genom hela dikten. det är den bästa jag läst från dig hitills, alltså mkt MKT bra är den!

*måste kännas lite trist att förlora med en så fin dikt bara.... (fniss)
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

fisen