Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är som du.

Ingen är så vacker som du,
ingen omsluter mig som du.

Aldrig att jag ler så mycket, som när jag hör ditt namn,
aldrig att jag skakar så mycket, som när jag håller din hand.

Älskling du är min drog! mitt måste.

Skrattar, pratas, kelar, kysser, pussar, kramar,
älskling vad vi än gör är jag lycklig.

Men bara i din famn älskling
bara i din famn,
kan jag vaggas till sömns,
kan jag se hela världens skönhet,
bara i din famn Johan,
- Vill jag stanna för evigt.




Fri vers av annazona
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-29 23:44



Bookmark and Share


    NoSubstancE
åh vilken kärlek! :) Fint skriven! Skänker lite värme nu i kylan :)
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona