Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny begynnelse

Som en underbar dröm till den sömnlöse,
en dundrande flodvåg av inre frid.
Som solglimten genom himlens svarta moln
hopplöst oberörd av stormens ursinne.
Som ljudet av morgonstjärnans vingslag,
åter på väg upp efter en evighet i mörkret.

Som fågel Fenix reser jag mig nu ur askan
och borstar av århundranden av damm.
Jag kan åter höra mitt hjärtas slag
och varje sekund viskar det ditt namn.




Fri vers av JAL
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-10-30 14:03



Bookmark and Share


    Snakeskin baby
holy shit! vilken effekt den här dikten fick på min livslust. tackar
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

JAL