Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katten

kikar fram ur buskaget
korpsvart med vit svanstopp
ilar snabbt över lugn gata
letar annan luden vän
spräckligt rödbusig och vass
ett slagsmål i buske
är ej att förakta
hacket i ena örat påminner
om förra sommaren
men ilsket röd vän
nu gammal och skralltig
inväntar döden med ro
glassar i solen den sista tiden
mår som en gammal
katt förmår




Fri vers av choralone
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-12-07 16:53



Bookmark and Share


  Markattan
Katter är för underbara varelser. Gillar din skrivelse, den får mig att le av välbehag när jag ser dessa katter framför mig. ;o)
2004-12-07
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone