Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske när man tänkt efter ett tag kan man göra detta.....


FÖRLÅTA

FÖRLÅTA

Vid stress, oro
och rädsla känns
våran kropp ej hel....

Det är då man
ofta säger ord
som blir fel....

Det man sagt
och gjort....
Vill man helst
glömma bort...

Om man gjort
någon ledsen
så att den börjat
gråta....

Kanske efter
ett tag kan
man varandra
förlåta.....


Sajo 061030




Fri vers av sajo
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-10-30 16:46



Bookmark and Share


  eatinginside
Finns många situationer att läsa in i denna.
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo