Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontan avreagering i textform


tillbakatänkande tortyr

jag improviserar med min hjärna
flörtar med din mun
sneglar på din mage
ler åt ditt sätt
tänker på för mycket
och ingeting blir lätt

jag springer, jag river, jag sågar
jag ringer, jag skriver, jag plågar?




Fri vers av Klonk
Läst 323 gånger
Publicerad 2004-12-07 19:05



Bookmark and Share


  Laijza
tortyr..lät ändå rätt behagligt...för att vara tortyr...
2004-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Klonk