Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ann, publicerade en haiku med venedigtema, hon väckte mitt minne..


Haiku X

minns du när vi mötte

travolta i venedig


vi såg pulp fiction




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 86 gånger
Publicerad 2006-10-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga