Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 119 ego eller självinsikt

På något vis
är jag alldeles säker på
att om jag aldrig
hade funnits
så hade jag (ändå)
absolut saknat det
…livet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP